Přebor minipřípravek

Západ proti Jihu – turnaj minipřípravek a přípravek

Regionální svazy hokejbalu Čechy Jih a Čechy západ v průběhu této sezóny pořádají čtyři společné turnaje v kategoriích minipřípravka a přípravka. První prosincový víkend se v hokejbalové hale v Plzni na Košutce představí nejmladší hokejbalisté z obou regionů.

V sobotu 3.12.2016 od 10:00 hod. poměří své dovednosti minipřípravky týmy ZÁPADU (HBC Plzeň, HC Buldoci Stříbro, TJ Tatran Třemošná, TJ Snack Dobřany) s týmy JIHU (TJ Blatná Datels, HC ŠD Písek, SK Suchdol n. L., Pedagog České Budějovice).


V neděli 4.12.2016 od 10:00 se utkají týmy přípravek. Za ZÁPAD nastoupí domácí HBC Plzeň, HBC Plzeň – Litice, TJ Tatran Třemošná, TJ Snack Dobřany, HC Pilsen Wolves. Za JIH týmy TJ Blatná Datels, HBC Prachatice, Pedagog České Budějovice a SK Suchdol nad Lužnicí.


Během víkendu se na dvou malých hřištích (pozn.aut. hraje se na šířku hřiště) odehraje celkem 36 zápasů, ve kterých má, dle informací od trenérů klubů, se představit více jak 200 malých hokejbalistů. Přejeme všem, aby si užili oba turnaje a našli v hokejbalu plné zalíbení.