Ostatní oznámení

Charitativní hokejbalová aukce píše třetí pokračování, vydražte si cenný kousek a podpořte dobrou věc

Aukce cenných sportovních předmětů z biatlonu, ale také ledního hokeje a dalších profesionálních sportů je opět tady! Výtěžek z 3. aukce poputuje na konto charitativního hokejbalového turnaje Veterán Cup Letohrad 2024, který podporuje těžce nemocné děti nejen z Neratova.

Aukce cenných sportovních předmětů z biatlonu, ale také ledního hokeje a dalších profesionálních sportů. Výtěžek z aukce poputuje na konto charitativního hokejbalového turnaje Veterán Cup Letohrad 2024, který podporuje základní školu speciální Neratov pro žáky s mentálním a kombinovaným postižením a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Aukce také podpoří malého Vašíka, který se narodil se vzácnou a nevyléčitelnou nemocí motýlích křídel. Je to nemoc, která stojí spoustu sil a která velmi bolí. Aukce také podpoří malou Janičku „Kanadu“, které byl ve 3 letech diagnostikován autismus a těžká mentální retardace. Janičce je nutné dopomoci při každodenních činnostech. Podrobnější informace o charitativní akci najdete na webu veterancupletohrad.cz.

Pozor, aukce končí v pondělí 8. 4. 2024 v 20:00!

>> 3. CHARITATIVNÍ HOKEJBALOVÁ AUKCE <<

Dres HC Slavia Praha Tomáš Knotek

Originální fanouškovský dres HC Slavia Praha kapitána Tomáše Knotka, který je podepsaný celým týmem ze sezóny 2023-24. Tomáš Knotek je českým profesionálním ledním hokejistou. Bývalý mládežnický reprezentant nastupuje od roku 2021 za český klub HC Slavia Praha. Mimo Česko působil na klubové úrovni v Kanadě.

Biatlonová závodní kombinéza Michala Krčmáře

Originální, používaná závodní kombinéza profesionálního biatlonového reprezentanta Michala Krčmáře ze sezóny 2022-23. Kombinéza je podepsaná týmem biatlonistů z Mistrovství světa 2024 v Novém Městě na Moravě. Mezi podepsanými biatlonisty je například Tomáš Mikyska, či Markéta Davidová. Michal Krčmář je českým reprezentantem v biatlonu a stříbrným medailistou ve sprintu ze Zimních olympijských her 2018 v Pchjongčchangu! Ve Světovém poháru obsadil nejlépe třetí příčku ve stíhacím závodě na 12,5 km v německém Ruhpoldingu během sezóny 2016-17.

Startovní číslo z Östersundu Michala Krčmáře

Originální, používané startovní číslo českého biatlonového reprezentanta Michala Krčmáře podepsané všemi reprezentanty ze Světového poháru 2023 z Östersundu. Mezi podepsanými biatlonisty je i biatlonistka Markéta Davidová.

Startovní číslo ze štafety na MS 2024 v Novém Měste na Moravě

Originální, používané startovní číslo českého reprezentanta v biatlonu Tomáše Mikysky. Startovní číslo je podepsané všemi biatlonisty z posledního Mistrovství světa 2024 v Novém Městě na Moravě.

Startovní číslo Ondřeje Moravce z Östersundu 2019

Originální, používané startovní číslo bývalého českého reprezentanta v biatlonu Ondřeje Moravce z Mistrovství světa v Östersundu 2019. Startovní číslo věnoval do aukce sám Ondřej Moravec, který ho nechal podepsat na posledním Mistrovství světa v Novém Městě na Moravě italskou biatlonistkou Lisou Vittozziovou - bronzovou medailistkou ze smíšené štafety na Zimních olympijských hrách 2018 v Pchjongčchangu.

Startovní číslo Ondřeje Moravce z Oberhofu 2019

Originální, používané startovní číslo bývalého českého reprezentanta v biatlonu Ondřeje Moravce ze Světového poháru v Östersundu 2019. Startovní číslo věnoval do aukce sám Ondřej Moravec, který ho nechal podepsat na posledním Mistrovství světa v Novém Městě na Moravě 2024 Johannes Thingnes Bø, norským biatlonistou, pětinásobným olympijským vítězem, dvacetinásobným mistrem světa a pětinásobným vítězem celkového hodnocení světového poháru.

Čepice českého biatlonu

Originální čepice českého biatlonu, kterou do charitativní aukce věnovala bývalá česká reprezentantka v biatlonu Gabriela Soukalová s jejím podpisem! Gabriela Soukalová je celkovou vítězkou Světového poháru v biatlonu 2015-16, dvojnásobnou stříbrnou medailistkou ze Zimních olympijských her 2014, bronzovou medailistkou z týchž her a mimo jiné i mistryní světa ve sprintu.

Hokejka VHK ROBE Vsetín

Originální, hraná hokejka věnovaná týmem VHK ROBE Vsetín s podpisy celého týmu ze sezóny 2023-24.

Dres VHK ROBE Vsetín

Originální, fanouškovský dres VHK ROBE Vsetín se jmenovkou profesionálního hokejisty a útočníka tohoto týmu Vita Jonáka. Dres je věnovaný klubek VHK ROBE Vsetín a je podepsaný celým týmem ze sezóny 2023-24. Vít Jonák dříve hrál za Bílí Tygři Liberec českou extraligu.

Triko olympijského šampiona ve vrhu koulí Tomáše Staňka

Koulař Tomáš Staněk je držitelem kompletní medailové sbírky z halového mistrovství Evropy, bronzu z halového mistrovství světa a bronzu z mistrovství Evropy pod širým nebem. Jako jediný český koulař dokázal překonat hranici 22 metrů – jeho současný rekord činí 22,01 metru venku a 22,17 metru v hale. Tomáš do aukce věnoval dres z halového mistrovství Evropy v polské Toruni (2021), kde vybojoval svou první velkou zlatou medaili.

Dres Berani Zlín

Originální, fanouškovský dres hokejového týmu Berani Zlín ze sezony 2023-24. Dres do charitativní aukce věnoval hokejový klub Berani Zlín. Fanouškovský dres se jmenovkou profesionálního hokejisty, útočníka tohoto týmu Stanislava Sadovikova je podepsaný celým týmem ze sezóny 2023-24. Teprve 21letého ukrajinského útočníka Stanislava Sadovikova a jeho rodiče ruská invaze vyhnala do zahraničí, přes Dánsko se později z rodné země dostal do Česka. Šanci pokračovat v nadějně rozjeté kariéře mu dali ve Zlíně.

Puky VHK ROBE Vsetín

Originální fanouškovské dva puky klubu VHK ROBE Vsetín, které jsou podepsané kapitánem týmu v sezoně 2023-24 Erikem Hrňou – pětinásobným mistrem hokejové extraligy s týmem HC Oceláři Třinec a dalším útočníkem VHK ROBE Vsetín, Vítem Jonákem.

Startovní číslo Markéty Davidové z Holmenkollenu 2024

Originální, používané startovní číslo české biatlonové reprezentantky Markéty Davidové ze Světového poháru v biatlonu v Holmenkollenu z letošního roku 2024. Startovní číslo je podepsané a věnované přímo Markétou Davidovou - mistryně světa z vytrvalostního závodu na Mistrovství světa 2021 v Pokljuce a bronzová medailistka z Mistrovství světa 2020 ve smíšené štafetě v Anterselvě. V sezoně 2021-22 se stala držitelkou malého křišťálového glóbu za vytrvalostní závod.

Startovní číslo Martiny Dubovské a čepice

Originální, používané závodní startovní číslo profesionální lyžařky Martiny Dubovské z 29. 12. 2023, kdy se ve slalomu představila na FIS Ski World Cupu v Linezi v Rakousku.