Turnaje

Dobřany ukončí letní přípravu svým domácím turnajem! Jak obstojí na Letňáčku 2022 proti týmu Masters?

TJ Snack Dobřany zakončí svou letní přípravu čtvrtým ročníkem turnaje, který nese název Letňáček! Ten se odehraje v sobotu 27. srpna za účasti několika celků. Domácí Šneci budou horkým favoritem na vítěze, přičemž na akci nastoupí také tým ČR Masters, který se připravuje na blížící se MS!

Na turnaj se chystají tradiční soupeři

Na dobřanském hokejbalovém stadionu se ukáže hned 5 celků, mezi které patří tradiční týmy z předchozích ročníků Letňáčku, ale také nováček v podobě extraligového celku! Zástupce na turnaji bude mít 2. liga. Ze západu Čech přijedou Buldoci ze Stříbra. Na svou prvoligovou sezónu se také na Letňáčku bude připravovat Nové Strašecí. Nejsledovanějším celkem na turnaji bude výběr Masters ČR, který se připravuje na blížící se Mistrovství světa v Kladně a Novém Strašecí! Jak se na tuto světovou akci připraví Masters v dobřanské Pebal aréně? Připraví se dostatečně na soupeře z USA, Slovenska, Kanady, Řecka a Velké Británie? Nováčkem turnaje bude extraligová Elba Ústí nad Labem, přičemž v neposlední řadě nebude chybět ani domácí výběr Šneků!

Jak dopadne letošní ročník dobřanského Letňáčku? Zdroj: TJ Snack Dobřany.

Západočeši si před několika dny poradili s vicemistrem Extraligy z Kladna, kterého Šneci porazili 4:1. Přenesou si Dobřany tuto formu jak na Letňáček 2022, tak do extraligové sezóny?