Český Pohár

Třetí kolo Českého poháru se blíží. Jaký program čeká na západočeské celky?

Svátek, který slavíme 17. listopadu, přinese i letos třetí kolo Českého poháru! Jaké dvojice se utvořily pro toto kolo? A mají někteří outsideři šanci se dostat do 4. kola hokejbalového poháru? Těšit se můžeme jak na východočeská, jihočeská, středočeská, tak moravskoslezská derby!

Na programu Českého poháru bude 16 zápasů

Třetí kolo Českého poháru přinese celkem 16 zápasů, které rozhodnou o tom, jaké týmy postoupí do další fáze! Aktuální kolo se odehraje mezi 12. listopadem a 27. listopadem, přičemž doporučeným datem je svátek 17. listopadu. Po odehrání tohoto kola bude následovat los 4. kola, který proběhne 5. prosince 2022. Avšak 4. kolo se uskuteční až v jarním období.

Jaká derby jsou na obzoru? Blatná prověří extraligové Šneky a extraligovou Plzeň čekají Rafani

Třetí kolo nabídne zápas extraligových Dobřan, které se chystají do velmi dobře známé Blatné. V dresu prvoligové Blatné řádí David Braun, který se v loňské sezoně staral o produktivitu právě Šneků. Uspěje jihočeský celek nastupující premiérově v 1. lize anebo se bude radovat extraligový Snack? Třetí kolo nabídne také zápas extraligové Karviné proti druholigové Porubě. Mají Ostravané šanci? Vsetín zkusí přetlačit Hodonín a extraligový Letohrad pocestuje do Brna. Ukážou Buldoci Jelenům svou sílu? Kometa nastoupí proti rezervě Ježků z Heřmanova Městce. K vidění bude souboj pardubického Svítkova proti rezervě HBC Pardubice. Hlavní tým Ježků zkusí porazit trápící se Hradec Králové. Najdou Piráti vzpruhu alespoň v Českém poháru? Těšit se můžeme na jihočeské derby mezi Suchdolem a jindřichohradeckým Olympem. Pedagog pak prověří Prachatice. Na dalšího západočeského extraligistu čeká pražský celek Rafanů. Plzeň dorazí do Prahy a bude čelit druholigovému celku, na jehož soupisce jsou také ostřílení borci z Extraligy, jako například Petr Mikl, Michal Kovář nebo právě plzeňský Michal Průcha. Překvapí Pražané plzeňské Mečouny? KOVO zavzpomíná na Extraligu proti HBC Pardubicím. Kert Park pojede do Mladé Boleslavi. Za koho nastoupí bratři Lhotové? Druholigový Rakovník deklasoval Ještěry, čímž si vysloužil duel proti běhavé Hostivaři. Elba narazí na Malé Březno a Vlčí Smečka se bude moct ukázat proti Kladnu. Jediným západočeským zástupcem z nižší soutěže jsou plzeňské Litice, které se ve 2. lize nacházejí v čelních pozicích. Los Českého poháru je zavede na hřiště taktéž druholigového Písku a ve sváteční večer se tak dočkáme konfrontace mužské soutěže dvou regionů. JIhočeši jsou ve své lize třetí a naskočit za ně může také Miroslav Indrák, který obléká v současnosti dres hokejových Rytířů z Kladna. Který region vyjde ze souboje vítězně?