Liga st. žáků

Dobřany dostaly nášup v Českých Budějovicích, Plzeň si zastřílela proti Olympu

Liga starších žáků nabídla velké přestřelky. Tatran Třemošná padla proti suverénnímu Pedagogu. Inter Blovice v přestřelce proti Suchdolu zvládl závěr utkání a vyhrál.

Šneci museli zkousnout hořkou prohru. Plzeň za dva zápasy nastřílela 27 branek a je k nezastavení!

Blovice zaskočily suchdolské hráče a otočily vývoj zápasu

Sobota 13. listopadu

SK Pedagog České Budějovice – TJ Tatran Třemošná 6:2

V tomto duelu starší žáci Tatranu hráli o druhou příčku tabulky. Lépe se však dařilo domácímu Pedagogu, který již po 1. třetině vedl 4:0. Západočeši se pokoušeli zápas alespoň srovnat. Bohužel Jihočeši nepolevili a Tatran si odvezl porážku 6:2.

SK Suchdol nad Lužnicí – SK Inter Blovice 6:8

Zajímavé utkání se odehrálo na půdě Suchdola nad Lužnicí, kam zajížděl Inter. Starší žáci západočeského týmu prohrávali po 30 minutách základní hrací doby 4:2. Blovice nic nevzdaly a do poslední periody vlítly jako uragán. Hostující tým v poslední třetině zvítězil 2:6, což s v konečném výsledku odrazilo jako celkové skóre 6: pro Inter. Toto byl skvělý obrat zápasu v závěrečné periodě.

Plzeň si stále drží svoji skvělou formu

Neděle 14. listopadu

SK Pedagog České Budějovice – TJ Snack Dobřany 14:0

Naprosto jasné utkání se odehrálo na půdě Českých Budějovic, kam zajížděly Dobřany. Šneci se v první třetině drželi, když prohrávali pouze 2:0 a snažili se svým sokem držet krok. Poté se hra Západočechů lehce rozpadla, přičemž výsledek vypadá hrozivě. Dobřany musely přijmout porážku 14:0.

TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec – HBC Plzeň 2:16

Plzeňští starší žáci si proti Olympu z Jindřichova Hradce nebrali žádné servítky. Mečouni na svého soupeře vlítli v plné parádě. Po první třetině vedli 1:5 a po dvou třetinách dokonce 1:12. Olymp si do své klece nechal ještě nastřílet další 4 branky.

Úterý 16. listopadu

SK Inter Blovice – HBC Plzeň 0:11

Na silnou Plzeň také narazil Inter. Mečouni v této sezóně ukazují, proč ještě neprohráli. Stejně tomu tak bylo v Blovicích, kde lépe začali hosté. Po prvních 15 minutách Plzeň vedla 4:0. Po druhé třetině přidala stejný počet branek a v posledním dějství si k jasnému vítězství došla s dalšími třemi brankami.

Starší žáci Plzně se v lize nenudí. Olympu nasázeli 16 branek! Zdroj: HBC Plzeň.

Tabulka Liga starších žáků - Čechy Jih + Západ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SK Inter Blovice
1 6:2 3
2.
HBC Prachatice
0 0:0 0
3.
TJ Snack Dobřany
0 0:0 0
4.
TJ Tatran...
0 0:0 0
5.
TJ Blatná Datels
1 2:6 0