Liga st. žáků

Na čele ligy starších žáků Suchdol, Plzeň má však o dvě utkání méně

Neúplné osmé kolo bylo na pořadu v nejvyšší soutěži starších žáků. Na její čelo se vyhoupla Suchdol, o dva body před Plzní, která má však dva zápasy k dobru.

TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec - SK Suchdol nad Lužnicí 4:10

Desetibrankový příděl domácím režírovala především Michaela Krásová, jenž vstřelila šest branek a je nejlépe střílející hráčkou týmu. Petr Košumberský pak bral v zápase pět bodů za asistence úspěšným střelcům.

HBC Plzeň - SK Pedagog České Budějovice 9:1

Utkání v režii Jana Krause, který vstřelil pět branek a je nejlepším plzeňským střelcem se čtrnácti přesnými zásahy. Hattrickem se blýskl i Filip Kotrouš, jenž se pro změnu dělí o druhé místo v týmové produktivitě.

SK Pedagog České Budějovice - SK Suchdol nad Lužnicí 3:1

Pátou výhru si v souboji se Suchdolem připsali českobudějovičtí hokejbalisté, když o svém úspěchu rozhodli na začátku a konci třetího dějství. V brance Suchdolu se představila Klára Blafková, které patří druhá příčka v gólmanských statistikách.

Třetím týmem v tabulce je Třemošná, která v posledním kole porazila výběr Blatné.

TJ Tatran Třemošná - TJ Blatná Datels 4:3

Vyrovnané drama rozhodl Filip Fafejta, který v přesilové hře vsítil svoji druhou branku v utkání a rozhodl o zisku všech tří bodů.

TJ Blatná Datels - TJ Snack Dobřany 5:1

Na páté příčce se nacházející Blatná zdolala v domácím utkání celek Dobřan, který jasně přestřílela. Dvakrát se prosadil Filip Červenka, jenž v získal v sedmi odehraných utkáních už deset bodů.

Šestým Blovicím bylo odloženo utkání se Zliví, ještě předtím však neuspěly v Prachaticích.

HBC Prachatice - SK Inter Blovice 6:3

Domácím k zisku výhry dopomohl nejvíce Kryštof Žák, který se v utkání prosadil hned třikrát a s pěti zásahy je druhým nejlepším týmovým střelce. Za hosty se naopak dvakrát prosadil Martin Král, který s dvaceti body ze sedmi utkání vládne týmové produktivitě.

TJ Snack Dobřany - HBC Prachatice 13:11

Divoká přestřelka s téměř sto střelami byla k vidění v dobřanské hale. Domácí Matyáš Úbl vstřelil neuvěřitelných devět branek a k nim přidal dvě asistence. Ze tří zápasů má na svém kontě již pětadvacet kanadských bodů! V hostujícím dresu byla nejvíce vidět dvojice Miroslav Maun - Dominik Novák, která nastřílela šest branek. Každý z jmenovaných si připsal hattrick.

Tabulka Liga starších žáků - Čechy Jih + Západ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SK Inter Blovice
1 6:2 3
2.
HBC Prachatice
0 0:0 0
3.
TJ Snack Dobřany
0 0:0 0
4.
TJ Tatran...
0 0:0 0
5.
TJ Blatná Datels
1 2:6 0