Liga st. žáků

Lize starších žáků vládne Plzeň

Po téměř kompletně odehraných pěti zápasech se v čele tabulky, o jeden bod, usadil výběr plzeňského hokejbalového klubu, který jako jediný prozatím neztratil ani bod a je tak stoprocentním.

HBC Plzeň

V pěti odehraných utkáních nastřílel plzeňský celek přes padesát branek. Individuálně se nejvíce prosazuje zejména útočná dvojice Meiner - Našinec, která se postarala hned o třatřicet z nich a druhý jmenovaný vládne statistice nahrávek.

SK Suchdol nad Lužnicí

O jeden bod za vedoucím celkem se nachází třetí nejpřesněji střílející mužstvo, o jehož produktivitu se zasluhuje zejména trojice Dráb, jenž je nejproduktivnějším hráčem, Košumberský a Krásová, která se naopak může pyšnit titulem nejlepšího střelce soutěže.

TJ Tatran Třemošná

O další tři body zpět se nachází celek Třemošné, který má odehráno již šest utkání. V jejím dresu pak nejvíce bodově řádí dvojice Berger - Kocůrek, která vyprodukovala více jak polovinu vstřelených branek.

SK Pedagog České Budějovice

Devět bodů z pěti utkání získal tradiční jihočeský klub, o jehož produktivitu se stará zejména Štěpán Toman, jemuž patří průbězná třetí příčka v kanadském bodování.

TJ Blatná Datels

Druhý nejlépe střílející celek, který na vedoucí Plzeň ztrácí devět bodů. V jeho dresu je nejvíce vidět trojice Kvarda, Slezák a Dokoupil, která má prsty v drtivé většině vstřelených branek. V brankovišti se pak může opřít o zatím nejúspěšnějšího gólmana, kterým je Josef Chvátal.

SK Inter Blovice

Blovičtí získali stejný počet bodů jako jejich soused v tabulce z Blatné a sází zejména na produktivního Martina Krále, jenž se zasloužil o více než polovinu zápisů v týmové kolonce vstřelené góly.

TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec

Další šestibodový celek, který má však odehráno již šest utkání. V jeho dresu nejvíce bodově vyniká Bohumil Launa, jenž vstřelil již deset branek.

TJ Snack Dobřany

Jeden ze dvou tříbodových celků, jenž táhnou zejména bodové příspěvky Matyáše Úbla, který získal ve dvou utkáních celkem neuvěřitelných čtrnáct bodů!

HbC Zliv

Druhý tříbodový zástupce, který má ze všech výběrů nejméně vstřelených branek, ale má odehrány prozatím jen čtyři zápasy. Jihočeši spoléhají zejména na dvojici Kotýnek - Soulek, která nejvýrazněji hýbe týmovou produktivitou.

HBC Prachatice

Ligovou tabulku uzavírá dvoubodový celek, který má stejně jako nejbližší soused v tabulce na svém kontě zatím jen čtyři utkání. Jeho nejproduktivnějším hráčem je Dominik Novák, který dosáhl již sedm přesných zápisů.

Tabulka Liga starších žáků - Čechy Jih + Západ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SK Inter Blovice
1 6:2 3
2.
HBC Prachatice
0 0:0 0
3.
TJ Snack Dobřany
0 0:0 0
4.
TJ Tatran...
0 0:0 0
5.
TJ Blatná Datels
1 2:6 0