Ostatní oznámení

Uspořádat hokejbalovou akci je s podporou ČMSHb velmi snadné. Zapůjčte si například mobilní hokejbalové hřiště

Chystáte ve svém klubu zajímavou hokejbalovou akci pro mládež? Nebo chcete svůj tým prezentovat přímo na veřejnosti? Využít k tomu můžete mobilní hokejbalová hřiště. ČMSHb vám v tomto ohledu může pomoct, protože tyto dvě hřiště má! Jak těžké je si jej vypůjčit? To se dočtete níže.

Mobilní hřiště se skvěle hodí na náborovou či prezentační akci klubu!

ČMSHb disponuje pro náborové a prezentační akce hokejbalu dvojicí mobilních hřišť, které jsou vybaveny plastovým povrchem Stilmat. Tyto mobilní stadiony si můžete od svazu jednoduše vypůjčit a uspořádat na nich speciální akci ve vašem klubu! K těmto mobilním stadionům se zapůjčuje i přenosná časomíra v případě toho, že se na nich uskuteční nějaké utkání. Výhodou konceptu mobilních hokejbalových hřišť je variabilita jejich velikosti. Hřiště je možné postavit od velikosti 8x6 metrů až do velikosti 24x12 metrů, a to s ohledem na náročnost stavby. K hřištím je možné zapůjčit také hokejbalové branky. Při stavbě je možné využít manuál stavby na této stránce. Rezervaci mobilního hřiště je nutné s ohledem na termínový kalendář obou hřišť provádět v dostatečném časovém předstihu na tomto odkazu. Hlavní personou v propůjčování hokejbalových materiálů je Roman Hnátek. Co o zájmu o mobilní hřiště řekl?Materiál na náborové akce zasílám tak asi padesátkrát za rok. Nejvíce preferované datumy jsou přelom května a června a poté prvních čtrnáct dní v září. To je kolikrát i na devíti místech za víkend. V posledních letech se hojně používá nafukovací atrakce (střelnice), je hodně viditelná a dá se využít na více způsobů (střelba na přesnost, malé hřiště, střelba na radar a podobně),“ prozradil Roman Hnátek a dodal: „Je docela snadné si vše vypůjčit. Stačí vyplnit formulář rezervací, nebo napsat e-mail na hriste@hokejbal.cz a věřit, že daný termín je volný." A jaké benefity zájemci při vypůjčení mají?Za mě je obrovský benefit jen to, že jim přivezeme na náborovou akci materiál k propagaci a po skončení zase odvezeme na náklady ČMSHb. Organizátorům pak stačí najít pár dobrovolníku, kteří hřiště postaví, zorganizují náborovou akci, zase složí a předají dopravci,“ podtrhnul Roman Hnátek.

Chystáte hokejbalovou akci? Tak neváhejte a zarezervujte si svůj termín. Zdroj: ČMSHb.

Možnosti využití hřišť pro akce

  • Hokejbalové hřiště s plastovým povrchem (maximální rozměr 24x12 metrů – menší velikosti jsou vždy násobkem dvou)
  • Hokejbalová střelnice (rozměr 8x4 metru)
  • Nafukovací hřiště (18 m x 12 m o výšce hrazení 0,8 m)
  • Hokejbalová atrakce (5,4 m x 4,2 m x 4 m)
  • Brána/oblouk (10 m šířka, 5 m výška, průměr stojné nohy je 150 cm)

Když splníte tyto podmínky, ČMSHb zaplatí náklady vypůjčení hřiště

  • Náborový, prezentační a nekomerční charakter projektu
  • Zaměření na oblast mládežnického a dívčího hokejbalu
  • Dodání minimálně pěti fotografií z náborové akce
  • Vyplnění hodnotícího formuláře o náborové akci po uskutečnění projektu
  • Dodržení Podmínek pro zapůjčení mobilního hřiště a nafukovacích atrakcí ČMSHb

Zapůjčit si může i nafukovací hřiště či atrakce

Hokejbalové atrakce jsou krátkodobějšího charakteru a hodí se pro jednodenní akce, u kterých probíhá doprovodný program. Je to skvělý nástroj na prezentaci hokejbalu a zapojení veřejnosti nebo příchozích potenciálních hráčů. Také jej školy využívají pro miniturnaje. Více informací naleznete zde.

Půjčit si můžete i hokejbalového maskota Bendyho! Jak postupovat pro jeho zapůjčení?