Liga st. žáků

Podzim starších žáků na jihu a západě Čech | Plzeň dominuje, jihočeské celky však bojují

Liga starších žáků je v regionu Čechy Západ a Čechy Jih spojena. Jak se v této mládežnické soutěži vyvíjel podzim? Nejlepším týmem byla HBC Plzeň, na kterou však tlačí čtyři jihočeské celky. Avšak střed tabulky je také velmi vyrovnaný.

HBC Plzeň je o parník vepředu! O druhé místo bojuje Olymp a Suchdol nad Lužnicí

Starší žáci HBC Plzeň svým soupeřům opravdu utekli. Neprohráli ani jeden zápas, čili neztratili ani jeden bod. Na kontě mají 33 bodů se skórem 137:17. Mečouni umí jak vstřelit branku, tak skvěle bránit. Co za tím vězí? Nejspíše dobré vedení i talent. Avšak ten nechybí ani hráčům Jindřichova Hradce nebo Suchdolu nad Lužnicí. Olymp má na kontě 24 bodů a jako jeden z mála celků se snaží na Plzeň vyzrát. Obdobně na tom je Suchdol nad Lužnicí, který má navíc zápas k dobru a má tak možnost předskočit Olymp. Nasvědčuje tomu i lepší skóre. TOP 4 uzavírají prachatičtí Horalové.

Střed tabulky je vyrovnaný! Pedagog se chce vyšplhat výše, Dobřany hájí šestou pozici

Prachaticím na záda dýchá českobudějovický Pedagog, který má zápas k dobru. A má tak možnost Horaly předskočit. Podaří se to tomuto týmu? Západočeští Šneci se pohybují na šesté pozici se 12 body, avšak se stejným bodovým přídělem na ně doléhá Zliv. V závěsu těchto týmu se snaží vzdorovat v pořadí HC ŠD Písek, TJ Tatran Třemošná a SK Inter Blovice.

Tabulka Liga starších žáků - Čechy Jih + Západ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SK Inter Blovice
1 6:2 3
2.
HBC Prachatice
0 0:0 0
3.
TJ Snack Dobřany
0 0:0 0
4.
TJ Tatran...
0 0:0 0
5.
TJ Blatná Datels
1 2:6 0