Český Pohár

Jak se dařilo západočeským celkům v prvním kole Českého poháru?

Do prvního kola Českého poháru nastoupilo několik celků z našeho regionu Čechy Západ. Jak si jednotlivé celky ve svých duelech vedly? Dostal se některý z našich zástupců do dalšího kola Českého poháru?

Buldoci znovu přehráli Třemošnou, tentokrát to však bylo těsné

HC Buldoci Stříbro – TJ Tatran Třemošná 4:3ss

Stříbrští Buldoci si ve 2. lize vyšlápli na Tatran ve velké parádě. Teď si však Třemošná dala větší pozor. Hosté přijeli do Stříbra velmi dobře připraveni, přičemž se Stříbru více než vyrovnali. O postupujícím rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých byli lepší domácí hráči.

HBC Fireball 99 Plzeň – HBC Plzeň B 2:4

Junioři z Plzně, kteří hrají 1. ligu, vyzvali k souboji plzeňský Fireball. Ten odolával mladým Mečounům co to jenom šlo, ale nakonec do dalších bojů nepostoupil.

HBC Plzeň C – SK Kelti 2008 3:6

HBC Plzeň C nastoupila proti těžkému soupeři z Berouna. Ten přijel připraven a o svém trimfu rozhodl v úvodní třetině, kterou vyhrál o tři branky.

TJ Snack Dobřany B - SK Horní Bříza 2:3

Souboj rezervy extraligových Dobřan a Horní Břízy byl velice vyrovnaný, s vítězným koncem pro hostující celek, přestože domácí vedli již 2:0. Horní Bříza však během deseti minut skóre otočila a postoupila do dalšího kola.

HBC Plzeň-Litice - HBC Taurus Plzeň 10:1

Plzeňské Litice si připsaly hladkou destibrankovou výhru i přesto, že po první třetině svítilo na tabuli skóre 2:1. Sedmibrankovým přídělem však ve druhé části domácí vzali osud utkání do svých rukou a bylo hotovo.

HBC Rolling Balwans Plzeň - TJ Blatná Datels 0:5

Balwani museli svůj duel proti Blatné kontumovat, a tak se připravili o možnost rvát se s těmi nejlepšími.