Zprávy RSHb

Krajský výběr U15 se chystá na pražský turnaj

Pod vedením trenérů Samce a Krále se na přípravném tréninku sešli hráči napříč kluby plzeňského regionu. Dvouhodinovka složená z dovednostních i herních cvičení a modelového utkání ukázala kvality všech účastníků. Turnaj kategorie U15 je naplánován na 15. 4. v pražské Hostivaři.

Jelikož se z různých důvodů sešlo pouze 15 hráčů a 2 gólmani, výběr reprezentantů regionu nebyl až tak složitý. Pro konečnou nominaci byli doplněni hráči osvědčených kvalit, na trénink omluveni ze zdravotních důvodů.

Výběr se bohužel nemohl opřít o talentované hráče týmu TJ Snack Dobřany, který nenominoval žádného hráče, respektive účast na akci odmítl.

Finální nominace krajského výběru U15

Brankáři
Jindřich Hošek, Tobiáš Sýkora (oba HBC Plzeň)
Hráči v poli
Pavel Fiala, Matěj Kořínek, Filip Kotrouš, Jan Kraus, Matěj Langfelner, Jan Meiner, Petr Našinec, Pavel Novák, Marek Ptáčník (všichni HBC Plzeň), Jakub Berger, Filip Fafejta, Patrik Fiala, Nela Kronďáková (všichni TJ Tatran Třemošná), Martin Hodek, David Šimeček, Matěj Vítek (všichni SK Inter Blovice), Ondřej Čečil (HC Buldoci Stříbro), Matěj Kocúrek (SK Horní Bříza).