Ostatní oznámení

První přípravný kemp výběru PK U15

Na Velikonoční pondělí se uskutečnil ve Stříbře první přípravný kempu výběru hráčů do 15 let z Plzeňského kraje pod vedením Václav Šůchy a Václava Tůmy. Cílem kempu bylo se seznámit s hráči, kteří by mohli reprezentovat na konci června plzeňský výběr na Hejtmanském poháru 2017 v Brně.

Nepříznivá předpověď počasí se vyplnila a tak dvacítka hráčů bojovala především s mokrým povrchem. Nyní většinu hráčů čeká boj o postup na finálový turnaj MČR starších žáků, který bude na konci května pořádat region západ v plzeňské hale a na zimním stadionu v Sušici. Poté by se měl krajský výběr znovu sejít na dalších přípravných kempech a připravit se na vyvrcholení celé sezóny hráčů do 15 let.

„Představu o složení výběru s části už mám, přesto je ještě dostatek času kde budeme s kolegou sledovat výkony jednotlivých hráčů. Po skončení finále MČR SŽ si sedneme a připravíme užší nominaci na turnaj. Bude hodně záležet, jak se budou kluci snažit právě v závěru sezóny. Pro nás pak bude důležité udržet jejich výkonost až do konce června, kdy budou probíhat další kempy.“ zhodnotil trenér výběru Václav Šůcha.

Turnaj se odehraje na brněnském zimním stadionu Úvoz ve dnech 23. - 25. 6. 2017.