Přebor minipřípravek

Společný turnaj minipřípravek a přípravek s regionem Jih

Další z řad mládežnických turnajů byly na programu v předposlední květnový víkend.Počasí se oba dny vydařilo a mladí hokejbalisté, jejich rodiče a přítomní diváci si tam mohli naplno užívat hru těch nejmenších. Týmy přípravek se sjeli v sobotu do Štruncových sadů, minipřípravky v neděli do Stříbra.

Setkání nejmladších hokejbalistů z regionu Západ a Jih se konalo v sezoně již po čtvrté. Turnaj přípravek proběhl s týmy z HBC Plzně – Litice, HBC Plzeň, TJ Snack Dobřany, TJ Tatran Třemošná proti HC ŠD Písek, HBC Prachatice, Olymp Jindřichův Hradec. Na poslední chvíli se omluvil Pedagog České Budějovice.

V neděli 21.5. si dali dostaveníčko úplně ti nejmenší hokejbalisté ve Stříbře. Sice se utkalo devět týmů, ale dorazil pouze jeden zástupce regionu Jih – HC ŠD Písek. Osm dalších bylo z našeho regionu, kdy HBC Plzeň a HC Buldoci Stříbro postavili každý dva týmy. Po delší odmlce se ukázali i hokejisté HC Pilsen Wolves. A představili se i tradiční účastníci TJ Tatran Třemošná, TJ Snack Dobřany a HBC Plzeň – Litice.

Po turnajích přišly na řadu medaile, jenž si každý z malých hokejbalistů za odehrané zápasy zasloužil.

Fotografie přípravky Štruncovy sady - ZDE

Fotografie minipřípravka Stříbro - ZDE